תמרים ממולאים בתערובת אגוזים וסילאן
- תמרים מובחרים בקעת הירדן
- 22 במרץ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
קינוח בריא ומזין במינימום זמן
מצרכים: 10תמרי מג’הול בינוניים 1כף סילאן 1/4כוס אגוזי קשיו טבעיים 1/4 כוס פיסטוקים טבעיים 1/4כוס אגוזי פקאן הוראות הכנה: טוחנים את שלושת סוגי האגוזים יחד במעבד מזון, עד לקבלת תערובת דקה ואחידה, אך לא דקה מדיי. מוסיפים מעט סילאן כדי לאחד ולהפוך אותה לדביקה. בעזרת סכין, חורצים את התמר לאורכו – רק בצד אחד. מוציאים את החרצן וממלאים בנדיבות מהמילוי. מגישים בצלחת לצד עלי רוקט, לשבירת המתיקות.





תגובות