בעבע תמרים
- תמרים מובחרים בקעת הירדן
- 10 בנוב׳
- זמן קריאה 1 דקות
בעבע תמרים – קינוח ערבי מסורתי עם ניחוח של חג

מתוק, עסיסי ונוטף דבש – בעבע תמרים הוא מאפה שמביא את השמחה לשולחן.
מצרכים:
3 כוסות קמח
2 כפות שמן
1 כפית שמרים יבשים
1 כוס מים חמימים
למלית: ממרח תמרים, קינמון, אגוזים
לטיגון: שמן עמוק
לסירופ: כוס סוכר, ½ כוס מים, כמה טיפות לימון
אופן ההכנה:
לשים את הבצק ומניחים לו לתפוח כשעה.
מחלקים לכדורים קטנים, ממלאים בתמרים וסוגרים.
מטגנים עד הזהבה יפה ומיד טובלים בסירופ חמים.
🍯 טיפ שף: הוסיפו למלית גם מעט מי ורדים – תקבלו ארומה יוקרתית.




תגובות