top of page

בעבע תמרים

  • תמונת הסופר/ת: תמרים מובחרים בקעת הירדן
    תמרים מובחרים בקעת הירדן
  • 10 בנוב׳
  • זמן קריאה 1 דקות

בעבע תמרים – קינוח ערבי מסורתי עם ניחוח של חג


בעבע תמרים

מתוק, עסיסי ונוטף דבש – בעבע תמרים הוא מאפה שמביא את השמחה לשולחן.

מצרכים:

  • 3 כוסות קמח

  • 2 כפות שמן

  • 1 כפית שמרים יבשים

  • 1 כוס מים חמימים

  • למלית: ממרח תמרים, קינמון, אגוזים

  • לטיגון: שמן עמוק

  • לסירופ: כוס סוכר, ½ כוס מים, כמה טיפות לימון

אופן ההכנה:

  1. לשים את הבצק ומניחים לו לתפוח כשעה.

  2. מחלקים לכדורים קטנים, ממלאים בתמרים וסוגרים.

  3. מטגנים עד הזהבה יפה ומיד טובלים בסירופ חמים.

🍯 טיפ שף: הוסיפו למלית גם מעט מי ורדים – תקבלו ארומה יוקרתית.

תגובות


bottom of page